Meny
 
 
 
knapstad.jpg

Knapstad Vestre, Bjørneveien Borettslag

bygging av 38 stk leiligheter i to boligblokker samt 1500 m2 stort forretningslokale som skal huse blant annet en kiwibutikk.

Nye moderne leiligheter på Knapstad, et nytt sentrum i indre Østfold.

I første byggetrinn skal det bygges to boligblokker med til sammen 38 leiligheter. Totalt er det planlagt ca 300 nye boliger og 3000m2 næringslokaler på Knapstad Vestre, som utbyggingsområdet heter.

Leilighetene varierer i størrelse mellom 75 m2 til 97m2 og får livsløpsstandard.

Leilighetene har gode planløsninger med vestvendt balkong/terrasse til hver leilighet. Det blir heis fra hver oppgang til underetasjen hvor parkering og flott Kiwi dagligvarebutikk befinner seg

Leilighetene får tiltalende og spennende løsninger i et harmonisk fellesskap og vil fremstå som en grønn oase beliggende som et lokk over næringsdelen.

På Knapstad har man barne- og ungdomsskole, omsorgsboliger og sykehjem. Det er kort vei til handelssentra både i Spydeberg, Moss, Ski og Askim. Det finnes badeanlegg, idrettshaller og golfbaner innenfor en reisetid på 10-15 minutter.

Knapstad Vestre ligger i Hobøl kommune med kort avstand til E-18, Moss Lufthavn, Rygge og gangavstand til jernbanestoppestedet Knapstad. Reisetiden med bil og tog til Oslo er ca 45 minutter.

Det er privatmegleren Indre Østfold som står for salget. 

Mer info: www.knapstadvestre.no 

Prosjektet ble ferdigstilt i årskifte 2012/2013.